Cautare

2096 de rezultate pentru "sorin bota" (2.99 secunde)
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a lasat sa se inteleaga, joi seara, ca va candida la presedintia PSD la Congresul Extraordinar din data de 10 decembrie.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat ieri dimineata ca isi mentine intentia de a candida la functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
Discursul acestuia, in care isi ruga simpatizantii sa acorde voturile sale lui Sorin Oprescu, a facut mai mult rau acestuia, in cele din urma medicul pierzind inca o data in fata lui Mircea Geoana.
Sorin Oprescu si-a inaintat ieri la pranz demisia din functia de presedinte al PSD Bucuresti. ... "Imi pare foarte rau ca Sorin Oprescu nu mi-a ascultat sfatul, sa nu ia decizii la cald", a declarat liderul social-democratilor.
Liberalul este convins ca Sorin Oprescu era, cel mai probabil, singurul pesedist capabil sa lupte de pe pozitii egale cu liderii partidelor aflate la guvernare. ... Prima oferta s-a numit Mircea Geoana, iar a doua oferta Sorin Oprescu. ... De acest model era mai aproape Sorin Oprescu.
In comisie au mai fost cooptati Sorin Alexandrescu, Sorin Antohi, Mihnea Berindei, I.P.S. Nicolae Corneanu, Radu Filipescu, Monica Lovinescu, Sorin Iliesiu, Gail Kligman, Nicolae Manolescu, Horia-Roman Patapievici, Marius Oprea, Dragos Petrescu, Andrei Pippidi, Romulus Rusan, Stelian Tanase, Constantin-Ticu Dumitrescu, Cristian Vasile si Alexandru Zub.
Vicepresedintele PD Sorin Frunzaverde este cel mai probabil candidatul democrat la PE care va deschide lista partidului la alegerile pentru PE, a declarat ieri presedintele executiv al PD, Adriean Videanu.
Sorin Sandru, Mircea Paraschiv, Tiberiu Constantinescu, Ion Badea, Sorin Enache, Doru Mihai, Robert Badea, Daniel Stanoiu, Bogdan Potamian si Nicolae Ciurdea. ... Mai mult, Iustian a precizat ca trei dintre demisionari Sorin Sandru, Mircea Paraschiv si Tiberiu Constantinescu ar fi fost, de fapt, demisi din partid.
Europarlamentarul PD Sorin Frunzaverde declara, citat de "Adevarul" in editia de miercuri, ca Partidul Democrat Liberal reprezinta "un melanj penibil" ideologic, precizand ca el se va opune "total" renuntarii la marca PD si introducerii cuvantului "liberal" in titulatura noului partid. "PDL nu inseamna nicio doctrina", declara Sorin Frunzaverde.
Lista va fi completata de Sunai Asan, unul din antreprenorii de succes ai Mangaliei, care va beneficia si de voturile deloc de neglijat ale comunitatii turco-tatare, actualul consilier Sorin Cucoranu (antreprenor in constructii), Sorin Andrei (care activeaza in turism) si Nelu Ungureanu (adjunct al Politiei Comunitare).
Sorin Oprescu s-a aflat marti spre miercuri noaptea la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM), care a anulat cateva mii de semnaturi depuse de acesta pentru sustinerea candidaturii sale ca independent la Primaria Generala a Capitalei, procesul de validare a acestora fiind insa in desfaturare.
Titus Corlatean, secretarul general al PSD, a declarat miercuri pentru Mediafax ca respingerea candidaturii lui Sorin Oprescu la Primaria Generala a Capitalei simplifica lucrurile pentru PSD, in ceea ce privette campania electorala.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu isi depaseste prerogativele facand aprecieri calomnioase la adresa contracandidatilor lui Vasile Blaga.
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru il acuza pe Sorin Oprescu, candidatul independent la Primaria Capitalei, de intocmirea ilegala a listelor pentru sustinerea candidaturii.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a declarat, miercuri, ca panica "te face sa cobori din Dealul Cotrocenilor si sa calci Constitutia in picioare, live, la televizor". ... "Ce altceva te face sa arunci cu noroi toata ziua in Sorin Oprescu in cele mai josnice moduri?
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat miercuri ca isi va sustine prietenii in campania electorala pentru alegerile parlamentare, indiferent de partidul din care fac parte acestia, mentionandu-i pe liberalii Crin Antonescu si Ludovic Orban si pe social-democratul Serban Nicolae.
Primarul Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat, la bilantul unui an de mandat, ca a instiintat firma Dalli Exim ca ii inceteaza contractul cu municipalitatea pentru parcarile din Bucuresti, la exact 11 luni dupa ce afimase ca a reziliat acest contract.
Sorin Iordache, fost presedinte PSD Craiova Pesedistii craioveni au fost ieri in fierbere. Cateva sute de membri au umplut sala mare a Casei Studentilor, unde au participat la Conferinta Organizatiei Municipale pentru a-si alege un nou sef, dupa ce Sorin Iordache a cazut in dizgratia conducerii judetene si centrale.
Ca Sorin Oprescu ar putea candida la prezidentiale e mai mult decat un zvon, este o certitudine. ... Sorin Oprescu ia in calcul o posibila candidatura la Presedintia Romaniei. ... Sorin Oprescu spune ca pentru a candida "ii mai trebuie multe lucruri".
Sorin Oprescu este un candidat care ar putea schimba jocurile partidelor si candidatilor la prezidentiale, cred sociologii, acestia spunand si ca, pentru a avea sanse reale la Cotroceni, primarul Capitalei trebuie sa rezolve marea problema a lipsei masinariei de partid.
google-analytics.com